Plast

Plastavdelingen har moderne utstyr som kan produsere elegante og funksjonelle ferdigprodukter i plast.

Vi har mulighet til å skjære ut akryl-gjenstander med laser i tillegg til bøying, gravering, merking, fresing etc. I samarbeid med glass og metallavdelingen kan vi også kombinere forskjellige materialer i et og samme produkt. På lik linje med vår glassavdeling er vi også totalleverandør av plastplater i ulike farger og kvaliteter.

Utskjæring i ulike type materialer

Med vår maskinpark har vi få begrensninger innen produksjon av plastprodukter. Avhengig av ønsket sluttprodukt kan vi enten benytte Laser, CNC fres, Vannjet´n eller i kombinasjon med hverandre. Siden vi har alle maskiner i samme hus, går også kombinering av ulike type materialer stort sett smertefritt. Mulighetene er mange. Gjerne ta en titt på hvilke muligheter metallavdelingen kan tilby, for evt. kombinasjon av plast og metall etc. Se Avdelinger > Metall i sidemenyen.

Forming og bøying med varme

Vi kan også forme plast for å oppnå ønsket resulat i en av våre ovner.

Skiltproduksjon

Ved å sette sammen forskjellige plastkvaliteter og farger, forhånds-utskjært med laser, er det få begrensninger for type skilt vi kan produsere.

Merking og gravering

Laseren kan også gravere i plast og metall. Vi kan levere sort merking i stål, aluminium m.m. i tillegg til gravering og utskjæring i akryl, samt delemerking med folie.

Foliering og fargevalg

Får å opppnå den rette kombinasjonen av farger i ønsket produkt, kan man benytte seg av mange ulike farger i både folier og plastkvaliteter.